Cookies- och privatlivspolitik

Här på mindly.se vill vi ge dig en bra personlig upplevelse. För att kunna göra detta använder vi oss av cookies för att lagra relevant information på din dator.

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler med information, som en hemsida kan lagra och återanvända.

Vad använder vi cookies till?

Vi använder bland annat cookies till:

  • Att komma ihåg dina rabattkoder och inköp
  • Att föra statistik över hur sidan används

Våra samarbetspartners (cookies):

mindly.se har en mängd samarbetspartners – annonsörer och andra tjänster (bl.a Google, Bing, Facebook, Adroll m.fl) som infogar cookies (cookies från en tredje part)

Syftet med olika cookies är att säkra leverans av relevanta annonser, att göra det möjligt att handla, osv

Hur länge lagrar vi cookies?

 Vi har olika cookies beroende på syfte och leverantör. De cookies vi placerar hos dig lagras i ett varierande antal månader beroende på syfte.

Varje gång du besöker vår hemsida kan en cookie uppdateras och förlängas. Alla våra cookies har ett utgångsdatum, då den inte längre används.

Behandling av personuppgifter:

Som användare på mindly.se ger du oss tillstånd att registrera och behandla personuppgifter om dig och dina aktiviteter på vår hemsida. Denna information används till att ge dig relevanta erbjudanden och rekommendationer samt till att genomföra dina köp och beställningar.

Upplysningar om dig skickas inte vidare till en tredje part, såvida du inte ger särskilt tillstånd till det, eller personuppgiftslagen undantagsvis ger tillstånd att vidarebefordra allmänna kundupplysningar eller enligt myndighetskrav.

Ändringar av behandling av personuppgifter

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera och ändra nuvarande riktlinjer för hantering av personuppgifter. Eventuella ändringar kommer att framgå av denna sida.