5 tips för tidig utlösning

För tidig utlösning drabbar så många som 4 av 10 män i USA. Det är ett helt naturligt problem för en människa. En ung pojke kommer alltid att kämpa med för tidig utlösning, men det är tänkt att det ska gå över med tiden och att öva. Men tyvärr har för många fortfarande tidig utlösning och det är ett problem som väl i sina sena tjugoårsåldern och för vissa, även slutet av trettioårsåldern.

5 tips för tidig utlösning

Här är 5 tips för tidig utlösning som ska hjälpa dig till klimax på den perfekta tiden, mycket för dig och din partners lust och njutning.

Var självsäker

En av de första anledningarna tidig utlösning är ett problem bland män är att de inte är mycket säker, fysiskt. Det finns alltid en osäkerhet om hur kroppen skulle bete sig i en händelse av förspelet eller samlag. Denna brist på förtroende leder till brist på kontroll av ens penis område. Vid slutet av dagen, inträffar tidig utlösning eftersom bäckenets muskler, utsöndringen av sperma och spermier, orgasm och handlingen att utlösning är allt inte under kontroll av en människa. Att vara mer säker kommer att hjälpa en att ha kontroll över bäcken muskler och skulle också tillåta en att förändra orgasm.

Vara stress fri

Alla typer av stress kan bidra till för tidig utlösning. Oavsett om du är fysiskt stressad, mentalt trött, orolig ekonomi eller något som har bekymrar dig, alla dessa kan utlösa tidig utlösning. När du har sex, ska du inte bli stressad alls eftersom det även skulle hindra dig från att njuta av det, och skulle underlätta tidig utlösning.

Minska Prestanda Oro

De flesta män lider av oro för sin prestanda. Det finns en uppfattning att kvinnor förväntar förhöjda höjdpunkter och de vill mannen att hålla fast vid erektion och orgasm evigt. Bortsett från att det finns många andra prestanda oro liksom vad man ska göra, hur man ska göra det och många andra som underlättar tidig utlösning. Vara lugn, ha roligt, vara bekväm och säker att minska prestanda oro. Att prata med en kvinna om vad hon vill kan vara det enklaste sättet att förhindra oro.

Träna mer på sex

Mer sex kommer stadigt leda till avtagande av detta problem. Om du inte kan ha mer sex då du kan öva onani. Återigen, många män onanera till orgasm snabbt. Du bör sätta ett mål som du inte skulle ejakulera medan onanerar innan 20 minuter eller 30 minuter.

Sex Positions

Missionärsställningen underlättar tidig utlösning. Prova doggy style, kvinnan ovanpå eller sidledes positioner och du bör göra bättre.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och fantastiska erbjudanden direkt i din inkorg.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev accepterar du vår integritetspolicy och vår användning av dina uppgifter. Läs sekretesspolicyen