Tips för för tidig utlösning

För tidig utlösning är ett väldigt vanligt problem. Det finns många experter som säger att tonåringar och ungdomar lider från för tidig utlösning, samt de som har väldigt lite sex. Egentligen är det så att vilken man som helst kan lida av för tidig utlösning, oavsett ålder eller hur ofta han har sex. För tidig utlösning sker på grund av en kombination av sinnestillståndet och hur känsliga mannens reproduktiva organ är. Omständigheterna för sexet och partnern bidrar också till viss del.

Tips för för tidig utlösning

För tidig utlösning kan vara orsaken till förlägenhet och män undviker ofta att ha sex på grund av detta problem. Det är nödvändigt att du upptäcker problemet, accepterar det och jobbar mot att minska det eller bota det helt. Det är möjligt att bota för tidig utlösning och detta kan göras utan någon medicin.

Här kommer några tips för för tidig utlösning som kan hjälpa dig, oavsett ålder eller hur ofta du har sex.

Använd kondom när du har sex. Detta kommer minska den fysiska känslan och du kan fördröja orgasmen eller utlösningen-

Använd ett smärtstillande medel eller spray så kommer det hjälpa att förhindra för tidig utlösning.

Ändra ställning när ni har sex. Du borde aldrig vara överst om du har problem med för tidig utlösning. Du borde ligga på rygg och din partner ska vara överst. Du kan även försöka positioner på sidan. Missionären eller om du är överst är de positioner som mest främjar utlösning eller manlig orgasm. Du måste undvika detta.

Lid inte av prestationsångest. Du borde ha en omgivning där du inte är stressad. Tänkt inte för mycket på att sex eller vad du ska göra. Om du oroar dig över hur du presterar i sängen så kommer du absolut få utlösning för tidigt.

När du har sex borde du tänka på något icke-sexuellt. Du kan inte fokusera på den fysiska känslan och konsten med att ha sex eller några sexuella aspekter om du har en historia av för tidig utlösning.

Du borde försöka att kontrollera ditt tryck i perineum. Perineum är området mellan pungen och anus. Innan du får utlösning kommer du märka att detta område blir känsligt. Du kan öva på att ha ett tryck i perineum för att dra musklerna inåt. Detta kommer hjälpa dig att förhindra att sperman når penisen från testiklarna och på så sätt kan du avstyra för tidig utlösning.

Det finns många andra sätt för att ta hand om för tidig utlösning, men om du kan öva på dessa saker framgångsrikt så borde du uppnå ditt mål.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och fantastiska erbjudanden direkt i din inkorg.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev accepterar du vår integritetspolicy och vår användning av dina uppgifter. Läs sekretesspolicyen