Din möjlighet NU! - Från tanke till verklighet

Din möjlighet NU! - Från tanke till verklighet

Lär dig att hålla knivskarpt fokus på dina drömmar och mål med Carl Lindeborgs Från tanke till verklighet så att du lättare kan förverkliga din potential och undvika att stanna upp mitt i ett projekt eller en uppgift.

Från tanke till verklighet av Carl Lindeborg – Din mentala guide till bättre fokus

Är du trött på att dina projekt aldrig blir färdiga eller att dina drömmar inte uppfylls? Från tanke till verklighet har skapats för att öka ditt fokus så att du blir klar med alla de saker du vill fullfölja – saker som kanske inte alltid blir bra hur mycket du än vill.

Det spelar ingen roll vad du har för mål. Det kan vara att du vill förändra din livsstil, börja träna och springa ett maraton, bli kvitt en dålig vana, måla huset, börja med en ny hobby eller något helt annat. Med Från tanke till verklighet får du en mental tränare som ser till att du fortsätter fokusera på målet så att du kan uppnå det du vill.

Vad får jag ut av Från tanke till verklighet?

Carl Lindeborg har delat upp Från tanke till verklighet i fyra steg som är uppdelade i tolv spår (tracks). Vart och ett av dessa fokuserar på något specifikt som kan hjälpa dig uppnå din fulla potential, till exempel mentala övningar, visualisering, tips för förbättring och frågor som är viktiga att tänka på.

Från tanke till verklighet hjälper dig att förverkliga dina tankar och mål.

Speltid: 69 min.

Köp Från tanke till verklighet idag och få fri frakt.


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

Laddar...