The Five Minute Journal

The Five Minute Journal

Den berömda "Five Minute Journal" från Intelligent Change hjälper dig att uppnå ett bättre och lyckligare liv. Ett enkelt och kul sätt att skriva dagbok - och en som hjälper dig att få mer lycka varje dag. 5 minuter per dag kan göra enorm skillnad.

Den superpopulära, enkla och intuitiva dagboken från Intelligent Change som hjälper dig att upprätthålla positiv och livsbejakande dagbok varje dag!

5 minute journal exempel

The five minute journal är ditt hemliga vapen för att fokusera på alla de positiva aspekterna i ditt liv och bli mer medveten. Det är ett enkelt och ändå väldigt starkt format baserat på positiv psykologi som hjälper dig att börja varje dag med inspiration, tacksamhet och fokus på att göra dagen så bra som möjligt.

Få chansen till mer lycka, starkare vänskaper och mer optimism varje dag!

Paketerbjudanden:

Vad är The Five Minute Journal?

I grunden är det en dagbok som ger dig en rad frågor på morgonen och kvällen. Enkelt att göra på bara 5 minuter.

Varje morgon blir du ombedd att tänka på vad du är tacksam över och vad som skulle göra dagen bra - och ditt mantra (din affirmation) för dagen. Du får också ett inspirerande citat att komma igång med.

På kvällen skriver du ner 3 saker som var bra under dagen och en som kommer att göra morgondagen bättre.

Dagboken är en produkt av omfattande forskning inom positiv psykologi. Varje dag kommer den hjälpa dig att fokusera på att vara tacksam, centrera din uppmärksamhet på hur du kan göra dagen bra och sist, men inte minst, få dig att reflektera över vad som är bra i ditt liv.

Five minute journal översikt

Varför ska man skriva en 5-minutersdagbok med fokus på lycka och tacksamhet?

Målet med The 5 Minute Journal är att hjälpa människor att nå en högre nivå av tacksamhet i vardagslivet. Anledningen är att de två författarna till dagboken har studerat forskning som utförts om tacksamhet vid Greater Good Science Center av University of California, Berkeley och även University of California, Davis. Dessa studier fastställde att en högre nivå av tacksamhet kan leda till: 

  • Starkare immunsystem och lägre blodtryck.
  • En högre grad av positiva känslor.
  • Mer glädje, optimism och lycka.
  • En starkare önskan att vara generös och ha medkänsla med andra.
  • En minskad känsla av ensamhet och isolering.

Lär dig att använda The Five Minute Journal

"The simplest thing you can do to start your day happy"
* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

Laddar...