Fri från hundrädslan

Fri från hundrädslan
  • Författare: Malte Lange
  • Utgåva: Ljudbok (Nedladdning)
  • Språk: Svenska

“Fri från hundrädslan” är en hypnos som helt enkelt hjälper dig att sluta vara rädd för hundar. Du får i hypnosen slappna av på djupet och samtidigt möjlighet att ändra dina tankar och fokusering.

Hur du lär dig att inte längre vara rädd för hundar med hjälp av hypnos

Hypnos är ett kraftfullt verktyg för förändring av våra tankar och handlingar. När du är nervös eller blir direkt livrädd när du ser en hund, är det på grund av dina tankar – de skapar en överdriven rädsla för hundar som styr dig på ett osakligt sätt..

Den grundläggande idén med rädsla för hundar är egentligen bra - vi måste skydda oss mot människor och djur som vill skada oss. Problemet är när det tar upp för mycket tid och energi – vi blir plötsligt rädda för alla hundar, oavsett hur de beter sig. Med hypnosen “Fri från hundrädslan” får du lära dig att urskilja och släppa den överdrivna ångesten, så att du kan njuta av livet mer och inte vara rädd för hundar.

“Fri från hundrädslan” är en hypnos som hjälper dig att omvända dina tankar och släppa din rädsla för hundar. Du får slappna av på djupet i hypnosen och får samtidigt ändrat dina känslor när det gäller hundar, så att det blir lättare för dig att vara nära och umgås med hundar - utan att vara rädd.

De flesta hundar är vänliga och fredliga ochmed hypnosen får du lära dig att skilja på vilka hundar du kan koppla av med och vilka du bör vara försiktig med. Fram tills idag fick dina tankar dig att likställa alla hundar, men i framtiden kommer du att kunna urskilja vanliga och ofarliga hundar och njuta av att vara med hundar.

Hur du använder “Fri från hundrädslan”

Du lyssnar dagligen i 14 dagar till hypnosen. Under denna tid kan du tänka på hur du tänker på hundar när du är rädd och vad som triggar rädslan - och inte minst de tillfällen där du inte blir rädd. Efter dessa 14 dagar låter du bara hypnosen göra sitt jobb och behöver inte tänka på vad du tycker om hundar. Bara njut av resultatet och var dig själv! Du låter därmed hypnosen arbeta vidare med
ditt undermedvetna för att visa sin effekt och värde.

Nöjdhetsgaranti på "Rädsla för hundar"

Om du följer programmet och efter 14 dagar inte upplever någon förbättring av din rädsla för hundar elleratt du inte umgås enklare med dessa, erbjuder vi en full pengarna-tillbaka-garanti.

 


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

Laddar...