Om mindly.se - kurser i personlig utveckling

mindly.se har existerat sedan 2007, och har från starten erbjudit program och inspiration för personlig utveckling och självhjälp samt varit med att skapa en positiv förändring i tusentals menniskors liv.

Vår målsättning är att erbjuda kurser/program, som du kan använda dig av för att uppnå en positiv förändring i ditt liv - med egen hjälp; Var och när det passar dig.

Vi strävar efter att erbjuda program och kurser som är korta, effektiva och utan onödig rundsnack. Rakt och effektivt - så att alla kan vara med, och få goda resultat.

Vi är ett danskt företag, placerat i Danmark –varifrån alla försändelser också skickas från. Förvänta dig därför ett par dagar extra för leverans.

Programmen här på sidan är skrivna av Malte Lange, hypnotisör och NLP Tränare. På vår danska sida Mindly.dk kan du läsa mera om oss och alla våra program (Observera att sidan är på danska).

Skriv gärna till oss, om du har några önskemål om ett program eller kurs som vi borde erbjuda eller förslag om hur vi kan förbättra användarupplevelsen.

Med vänliga hälsningar

Teamet bakom Mindly.se