Rädsla för ångest – Hypnos

Rädsla för ångest – Hypnos
  • Författare: mindly.se
  • Utgåva: Ljudbok (Nedladdning)
  • Språk: Svenska

Rädsla för ångest-hypnosen är gjord för just dig. Hypnosen är lättlyssnad och dämpar rädslan för ångest på ett väldigt effektivt sätt.

Rädsla för ångest – Hypnos

Lär dig att slippa rädsla för ångest

  • Är du ofta rädd för att känna ångest eller uppleva panikångest?
  • Är du rädd för att uppleva ångest, och undviker de situationer där du löper risk för att uppleva den?

Rädsla för ångest-hypnosen är gjord för just dig. Hypnosen är lättlyssnad och dämpar rädslan för ångest på ett väldigt effektivt sätt. Den ger dig möjlighet att åter känner dig trygg och få tillbaka din självkontroll.

Ångest kan kännas väldigt obehagligt, med alla de symptom som medföljer, t.ex. hjärtklappning, värmesvallningar, muntorrhet, illamående, handskakningar, yrsel och andningsproblem. Det kan nästan kännas som att man får en hjärtattack, är på väg att dö eller på väg att bli tokig. Att känna rädsla för att känna ångest är en ganska normal reaktion – för vi har inte lust att känna några av dessa obehagliga symptom.

Men rädsla för ångest begränsar och håller oss tillbaka. Det gör dig varken starkare eller gladare att känna ångest, snarare motsatsen

Vad får du ut av hypnosen mot ångest för ångest?

Genom hypnos lär du dig att skjuta ångesten, och därmed också alla ångestsymptom, åt sidan. Du får en helt ny möjlighet att värdesätta de situationer som du tidigare fruktat eller helt undvikit. Med hypnoterapi kan du effektivt förändra din kropps och din hjärnas reaktioner, och på så vis helt göra dig kvitt ångest – och rädsla för ångest. Du kan lära dig att ångesten inte är farlig och därmed kunna slappna av och inte känna ångest inför ångest.

Ångest är ingenting annat än ångest, det är inte dödligt och med hjälp av hypnosen kan du få hjälp att slappna av, hitta dig själv och förändra din kropps och din hjärnas reaktioner.

Du får en skön och avslappnande hypnos, som avlägsnar ångest och agorafobi.

Du får hypnosen mot ångest för ångest i två versioner. Båda innehåller samma tal, den ena med endast tal och den andra med meditativ musik i bakgrunden. Så kan du välja den version som passar dig bäst.

Gör något åt din ångest idag – Köp hypnosen här och ladda ner ljudboken direkt


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

Laddar...