5 bra tips för bättre motivation

Motivation kommer inte från en evig källa, även om det kan kännas som det när du rider på krönet av en entusiastisk stor våg. Att sedan bli väldigt låg är oftast ett antiklimax, och ibland kan det vara lite svårt att skaka av sig. Om du börjar få slut på motivation och känner att en skarp kung fu spark i baken är allt som behövs för att få igång dig igen, då kanske du vill prova på lite inspiration från en kung fu legend innan du väljer de smärtsamma vägen. Det har gått 40 år sedan Bruce Lees plötsliga bortgång den 23 juli 1973, men på något sätt brinner fortfarande hans eld för att motivera och inspirera unga som gamla. Vare sig du är en kampsportsentusiast eller är en genomsnittlig person, här är några tidlösa pärlor av Bruce Lees visdom för att motivera

5 bra tips för bättre motivation

Motivation kommer inte från en evig källa, även om det kan kännas som det när du rider på krönet av en entusiastisk stor våg. Att sedan bli väldigt låg är oftast ett antiklimax, och ibland kan det vara lite svårt att skaka av sig. Om du börjar få slut på motivation och känner att en skarp kung fu spark i baken är allt som behövs för att få igång dig igen, då kanske du vill prova på lite inspiration från en kung fu legend innan du väljer de smärtsamma vägen. Det har gått 40 år sedan Bruce Lees plötsliga bortgång den 23 juli 1973, men på något sätt brinner fortfarande hans eld för att motivera och inspirera unga som gamla. Vare sig du är en kampsportsentusiast eller är en genomsnittlig person, här är några tidlösa pärlor av Bruce Lees visdom för att motivera dig och få tillbaka studsen i dina steg.

Tidlösa motivationsord från Bruce Lee:

“Rinnande vatten blir aldrig stelt. Så du måste bara ”fortsätta flyta.”

Inget drar ned en så mycket som att känna sig fast, så få ny energi med en ny frisyr, vårstäda ditt hem, ta en annan väg hem. Förändringar är lika bra som en semester!

‘Att vara’ är mer värdefullt än 'att göra' ".

Ibland kan rörelser och handlingar vara precis det som tömmer din ”mojo”. Om det är fallet så kanske du bara behöver ”vara” ett tag och lämna all upptagenhet av att göra detta och fixa det där för att hitta ögonblickets värde igen.

 “Som du tänker skall du bli.”

Var medveten om dina tankar eftersom tankar är handlingarnas frö; och handlingar skapar värde och rörelser.

“Åt helvete med omständigheter; jag skapar möjligheter.”

 

Vältra dig inte i att du fått en dålig giv- kliché, jag vet, men på riktigt, gör citronsaft baby!

“Om du verkligen älskar livet, slösa inte tid; för tid är vad livet är gjort av.”

Faktum är att det din mamma har tjatat på dig om hela livet är sant: ”sluta slösa bort värdefull tid,” och snart kommer din motivation att komma tillbaka!

Och ännu bättre, kolla på några av hans Youtube videos, som garanterad kommer få igång dig!

Med sin otroliga kampstil och djupsinniga filosofi lämnade Jeet Kune Do med mer än bara hans signatur av snabbt fotarbete och kung fu slag snabba som ljuset för att få igång oss och lyfta ens humör. Han var mer än bara en legendarisk kampsportsmästare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och fantastiska erbjudanden direkt i din inkorg.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev accepterar du vår integritetspolicy och vår användning av dina uppgifter. Läs sekretesspolicyen