5 tips om speeddating

Att dejta kan vara knepigt och frustrerande. Speeddating är ett roligt och spännande sätt att träffa nya människor och ha roligt på. Det är säkert och ganska lätt då alla dejterna redan har valts ut, du behöver bara vara där och ha kul och så har du några alternativ. Det finns olika organisationer som organiserar speeddejter på olika sätt, du måste bara vara säker på att du uppfyller normerna och gå dit. Här kommer fem tips för att hjälpa dig få en andra dejt.

5 tips om speeddating

Var medveten om reglerna och möjligheterna för speeddating

Innan du anmäler dig borde du se till att du känner till företagets regler. Kolla upp några olika företag så att du vet de olika reglerna och förstår vilka alternativ som finns tillgängliga för dig. På så vis kan du försäkra din säkerhet och kunskap. När du har hittat företaget du är intresserad av ska du se till att du kan reglerna och respektera dem när du är där.

Betrakta det som en riktig dejt

Behandla inte speeddating lättvindigt än en riktig dejt. Klä upp dig och förbered dig för det som om det vore en riktig dejt. Samtidigt som det kanske inte känns seriöst så har du ett större antal människor att imponera, så var säker på att du är klädd ordentligt och beter dig ordentligt för att göra bra första intryck.

Varje dejt är en ny dejt

Miljön med speeddejter kan vara lite obekvämt och skrämmande. Du måste minimera det obekväma för att inte låta dina tidigare dejter influera den nya personen. Ha ett öppet sinne och vissa intresse i din dejt. Det finns inget värre än att gå på dejt utan att uppmärksamma personen du är med.

Kom tidigt till stället där speedatingen äger rum

Om du kan vara där 15 minuter tidigt, var det. Det är en bra vana, så att du kan lära känna värden, lära dig några sista minuten-regler och bekanta dig med miljön och omgivningen. Du kommer känna dig mer bekväm och mindre nervös om du vet vad du har att göra med. Detta kommer hjälpa dig att ha bättre dejter.

Slappna av och ha kul – Speedating är inte farligt

Om du är stressad och nervös kommer det synas och påverka din dejt, vilket kan betyda att du missar några riktigt bra potentiella dejter. Om du känner dig självsäker och avslappnad kommer speeddating vara roligare och du kommer ha större chans att träffa nya människor och faktiskt få en chans att träffa dem igen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och fantastiska erbjudanden direkt i din inkorg.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev accepterar du vår integritetspolicy och vår användning av dina uppgifter. Läs sekretesspolicyen