Bantning med hypnos - hur fungerar det?

Bantning med hypnos är ett nytt fenomen, som uppstått de senaste åren. Hela tanken bakom bantning med hypnos är baserad på det mänskliga psyket och de mekanismer som ligger till grund för din övervikt. Kroppen eller sinnet bygger ofta upp undermedvetna rutiner eller försvarsstrategier, som kan få dig att äta osunt i stora lass, utan att du egentligen vill det. Det är bara ditt undermedvetna som talar om för kroppen att godsakerna kommer göra dig glad, precis som de gjort förut. Och därför uppstår behovet, som bantning med hypnos har som målsättning att ta bort.

Hypnos och bantning kan därför hänga ihop väldigt starkt, eftersom meningen med en hypnosbaserad bantningskur är att den arbetar direkt med att ändra dessa mekanismer i ditt undermedvetna. Bantning handlar inte om att äta lite eller svälta sig. Den handlar om att hitta en ny livsstil och må bättre i vardagen, för att därigenom tappa kilona. Detta är något du kan uppnå med hjälp av en bantning med hypnos.

 

Vad handlar bantning med hypnos om?

Bantning med hypnos handlar därför om att få dig att njuta av sund mat och att associera en hälsosam livsstil med något positivt. Du känner förmodligen igen känslan av att höra en låt och komma att tänka på en helt speciell händelse, eller känna en helt speciell känsla. Orsaken till denna association via sången eller melodin ligger i ditt undermedvetna, och vilka starka känslor du känt i förbindelse med låten tidigare. Det är lite samma princip med hypnosen för viktminskning, som ju går in och påverkar dina associationer till sund mat i en positiv riktning, samt tar bort lusten till allt det ohälsosamma.

Bantning med hypnos kan därför hjälpa dig där alla andra kurer misslyckats, och ge dig nya möjligheter. Många människor känner att de har provat allt för att gå ner i vikt, men att det helt enkelt är omöjligt för dem. Detta fiasko beror också ofta på undermedvetna faktorer, och det är därför det är viktigt att påverka dessa, för att du ska kunna gå ner i vikt. Och det är precis det som är meningen med denna hypnos för bantning

 

Bantning med hypnos - för välbefinnande och energi

Med Bantning med hypnos uppnår du fina resultat med hjälp av en ljudfil, som du hör 1 gång om dagen i 30 dagar. Genom att lyssna till denna i en lugn och ostörd miljö på detta kontinuerliga vis, får du en effekt som ökar ditt välbefinnande i vardagen samtidigt som du ger hypnosen tid att verka för en hälsosam viktminskning. Du kommer att känna mer energi och lusten till sötsaker försvinner. Det är alltså inte den typ av hypnos som kommer att få dig att må dåligt när du äter sötsaker, i likhet med antabus, utan arbetar snarare med att lägga om din livsstil i en sundare riktning.

På sätt och vis kan du jämföra effekten av Bantning med hypnos med en tur till gymmet. Här åstadkommer du inga nämnvärda resultat genom ett enstaka pass, men efter några gånger börjar du märka effekterna. Bantning med hypnos är därför helt klart en viktminskningsmetod du verkligen bör överväga, om du känner för att ändra dina vanor till det bättre.

Som en liten sidovinst av Bantning med hypnos kan nämnas den behagliga avslappning, du ger dig själv och din kropp när du lyssnar på CD:n eller ljudfilen. Denna form av avslappning ger ökad energi och vakenhet - alltså nästan samma resultat som uppnås via meditation. Hypnos för bantning är därför utan tvivel en metod som fungerar, och sammanhanget mellan hypnos och viktnedgång ska man inte tvivla på.

Läs mer här om Bantning med hypnos

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och fantastiska erbjudanden direkt i din inkorg.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev accepterar du vår integritetspolicy och vår användning av dina uppgifter. Läs sekretesspolicyen