Bra yoga DVD

Det finns många hälsosamma fördelar med att lägga till yoga till din dagliga fitness rutin. Förutom ökad flexibilitet och blodcirkulation som yoga ger dig är det också en bra övning om du har problem med lederna och artrit. Eftersom yoga har låg inverkan, om du börjar från början vad gäller din fitness-nivå, kommer du märka att det är lättare att hålla sig med en yoga DVD för nybörjare än en aerobics-rutin med hög inverkan. Att hitta en bra yoga DVD beror på din fitness-nivå och din expertnivå. Här kommer några idéer för att hitta en yoga DVD som hjälper dig att få ut det mesta av din yoga rutin.

Bra yoga DVD

Yoga för nybörjare

Låt oss börja med nybörjare. Om du aldrig har gjort yoga förut borde du definitivt börja med den lättaste nivån och arbeta dig uppåt. Precision är nyckeln till att göra yoga på ett rätt och säkert sätt, mer än vad gäller andra träningsrutiner, så börja med en yoga DVD som lär dig en rutin som du kan genomföra på din egna nivå.

Yoga på en högre nivå

Om du har erfarenhet av att göra yoga ska du inte vara rädd för att öka din uthållighet genom att hitta en yoga DVD på en mellansvår eller avancerad nivå. Om du ökar din rutin en nivå ska du vara säker på att du lyssnar på din kropp. Du borde känna en brännande känsla i dina muskler, inte smärta. Så om har bestämt dig för att pusha dig lite längre, gör ingenting som kan leda till allvarliga led- eller muskelskador. Låt din kropp berätta för dig när en sträckning har gått för långt. Du behöver fortfarande arbeta dig sakta och säkert uppåt.

Expert-yoga

Och för er yoga-experter där ute, ni kan hitta de bästsäljande yoga DVD:er på marknaden genom webbsidor som Amazon. Kom ihåg att all yoga inte är skapade på samma sätt. När du har kommit på vilken nivå du ligger på kommer du märka att det finns flera olika sorters yoga stilar att välja mellan. Det finns yoga DVD:er som fokuserar på andning och utsträckning medan andra fokuserar på att stärka magmusklerna genom statisk spänning.

Yoga som andlig och kulturell insikt

Du kanske också funderar på att köpa en yoga DVD för att du är intresserad av de kulturella och spirituella aspekterna av yogans läror. Du kan hitta en yoga DVD som förklarar rörelserna i din rutin då de relaterar till praxis från Hindu och Yoga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och fantastiska erbjudanden direkt i din inkorg.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev accepterar du vår integritetspolicy och vår användning av dina uppgifter. Läs sekretesspolicyen