Meditation app - Meditera när du vill med gratis app

Med den smarta meditationsappen från mindly.se har du alltid en personlig meditationsguide med dig så att du kan lugna ditt sinne och ladda din energi när du vill. Appen är gratis och kan användas på både Apple och Android enheter.

Meditation app - Meditera när du vill med gratis app

Trevlig och avslappnande meditationsapp från mindly.se

Den populära meditationsappen från mindly.se gör det enkelt och lätt att meditera när det passar dig. Meditation är ett mycket effektivt verktyg för att slappna av, lugna kroppen och sinnet och centrera uppmärksamhet på de väsentliga sakerna i sitt liv. Tyvärr är det inte alltid lätt att komma igång med meditation.

Kanske är vår dag strukturerad så att det inte finns mycket ledig tid mellan olika arbetsuppgifter på jobbet eller hemma. Därför är det viktigt att dra nytta av den tid då den är tillgänglig under dagen. För detta är en meditationsapp en mycket bra och flexibel lösning.

Med vår meditationsapp är det mycket lättare att meditera när tillfället blir tillgänglig, och till och en kort meditation under dagen kan minska stress och ge mer energi till kroppen och sinnet. Så lite som 10–12 minuters meditation är tillräckligt för att ha en mätbar effekt på hjärnan, och med en app är det lätt att meditera när chansen erbjuds. Många av oss kan dra nytta av det.

Hur fungerar mindly.se's meditationsapp?

Du behöver inga speciella förutsättningar för meditation. Vi erbjuder en mängd olika ljudböcker som guidar din meditation, och de kan alla spelas från den smarta appen så att du har ett effektivt verktyg för meditation, oavsett om du är nybörjare eller har mediterat i många år.

Vår meditationsapp fungerar både på Apple och Android, så även om du byter till en telefon med ett annat operativsystem kan du alltid få tillgång till din meditation via appen eller på vår webbplats så snart det är kopplat till ditt privata konto på mindly.se.

Allt du behöver göra är att hitta en lämplig plats att meditera och sedan starta den specifika meditation du vill ha. Appen för meditation är enkel, lätt att använda och fungerar som en samling av alla dina program från mindly.se.

Om du vill veta mer kan du läsa om vårt populära meditationsprogram. Vår gratis app kan laddas ner nedan.

Apple Meditation appMeditation app

Njut av din meditationsapp från mindly.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och fantastiska erbjudanden direkt i din inkorg.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev accepterar du vår integritetspolicy och vår användning av dina uppgifter. Läs sekretesspolicyen