Mindfulness app – lyssna på mindfulness med gratis app

Letar du efter en mindfulness app? Då kan vi hjälpa till! Genom att ladda ner vår gratis app kan du spela alla dina program från mindly.se. Appen är snabb att ladda ner, enkel att använda och den fungerar både för Apple och Android enheter.

Mindfulness app – lyssna på mindfulness med gratis app

Fördelen med en mindfulness app

Den smarta mindfulness appen från mindly.se är en effektiv och flexibel lösning för dem som vill ha ett mer medvetet liv och kan vara ett stort steg mot ett mindre kaotiskt och hektiskt vardagsliv.

En smartphone eller surfplatta tillåter dig med hjälp av vår mindfulness app göra dina mindfulness övningar från mindly.se när du vill, så att du kan slappna av och hitta lugn och ro när det är nödvändigt.

Faktum är att mindfulness har blivit så populärt att flera offentliga och privata företag har installerat en mindfulness app på sina anställdas arbetstelefoner. Det säkerställer både lyckligare och mer produktiva medarbetare, samtidigt som man ger en bättre arbetsmiljö, så att alla vinner.

Alla kan använda vår mindfulness app

Om du ännu inte har försökt mindfulness och tvivlar på om det är för dig kan du prova våra produkter i upp till 14 dagar och om du inte är nöjd kommer vi att återbetala ordern inom 14 dagar om inköpet var från vår egen hemsida. Du kan ladda ner vår populära app gratis och använda den för att spela dina program med mindfulness.

Den kan användas av alla, och med vår app har du alltid tillgång till övningarna när du behöver dem. Dessutom är appen tillgänglig för både Apple och Android, så även om du byter telefonen har du alltid tillgång till dina mindly.se program.

Med mindfulness kommer du att lära dig avslappningstekniker och uppnå en djup känsla av inre fred och medveten närvaro. Du kommer att bli mer jordnära och minska känslan av att alltid vara upptagen. Utan inre lugn och ro riskerar du att bli stressad, men med en mindfulness app kan du få de 10–15 minuterna av fred och fokus som behövs för att fylla på din energi för resten av dagen.

Om du vill, kan du läsa mer om vårt mindfulness program. Vår gratis app kan laddas ner nedan:

Apple Mindfulness appGoogle Mindfulness app

Njut av din egen mindfulness app

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och fantastiska erbjudanden direkt i din inkorg.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev accepterar du vår integritetspolicy och vår användning av dina uppgifter. Läs sekretesspolicyen