NLP för kontaktskapande

I denna moderna era av affärer och kommunikation måste affärsmän möta olika utmaningar varje dag. De undrar jämt hur de kan förbättra sin kommunikation med sina kunder och få bättre resultat. Det enklaste svarat till alla deras frågor är nlp (neurolingvistiskt) program.

NLP för kontaktskapande

Hur fungerar NLP?

Neuro hänvisar till den delen i hjärnan som kontrollerar kroppens alla delar och sparar all data i den. Den här delen används för att skicka och ta emot alla meddelanden till andra delar och förvarar alla signaler som förbättrar informationen. Lingvistikens funktion är att korsa all verbal och icke-verbal data genom olika vägar. Programmering arbetar för att konvertera signalerna eller datan till fördelaktig information. Medan du kommunicerar med olika kunder är det nlp:s jobb att hantera inflytandet på sinnena för både kommunikatören och mottagaren. Under vårt liv går vi igenom de här sinnena, och både omgivningen och gener spelar roll i utvecklingen av dessa sinnen.

En informations-vetenskapsman utvecklade ”nlp networking” under det tidiga 1970-talet genom att arbeta med en lingvist. De observerade att individer som har samma bakgrund, livshistoria och utbildning mottog information som varierar från medelmåttigt till otroligt. Deras huvudsyfte är att känna till tricken hos effektiva individer. Vad gör att de gör och uppnår så mycket? De var särskilt entusiastiska över sannolikheten av att kunna kopiera handlingar, och därför också skickligheten, hos dessa imponerande individer. Det var den fantastiska eran av att simulera och observera modellen. De bestämde sig för att designa mänsklig kvalitet. De övervägde aspekter som kunskap, affärer och behandling. De fokuserade sedan på interaktionselementet. De började lära sig hur effektiva individer framförde meddelande både via deras verbala och icke-verbala kommunikation. Genom att modellera deras handlingar kunde Rich Bandler och John Grinding tyda tankestilar som hjälpte modellen att bli framgångsrik. De två teoretiserade att sinnet kan lära sig hälsosamma stilar och handlingar och att detta skulle positiva psykologiska och fysiska effekter. Vad deras arbete till slut blev är nu känt som Neurolingvistisk programmering.

Du kan skapa bättre kontakt med mediapartner eller andra människor med nlp genom att använda den naturliga processen.

Först av allt, du måste veta vad du vill ha

Skapa kontakt utan ord

Använd sedan språket för att bygga upp ett förtroende

Använd olika frågor som kommer hjälpa dig att bygga upp er konversation

Till sist, ta ett steg in i framtiden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och fantastiska erbjudanden direkt i din inkorg.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev accepterar du vår integritetspolicy och vår användning av dina uppgifter. Läs sekretesspolicyen