Hypnos för barn – Aldrig mer mobbad eller retad

Hypnos för barn – Aldrig mer mobbad eller retad
  • Författare: Malte Lange
  • Utgåva: Ljudbok (CD)
  • Språk: Svenska

Hypnosen “Aldrig mer mobbad eller retad”, är utformad för barn som en hjälpande hand för att bygga en inre styrka - och inte minst för att ge redskap till hur barnet kan hantera retande, både mentalt och fysiskt, för att inte låta sig påverkas.

Ljudbok (CD)
  • 379,00 kr

Hur du lär ditt barn att hantera mobbning och retande med hypnos

Retande pågår oftast i barndomen, där den är med och formar ett barns personlighet - och inte
minst barnets förmåga att hantera retande, utfrysning och mobbing  nu och i framtiden. Om barnet ofta blir retat eller mobbat, och inte har lärt sig en bra strategi för att hantera detta – kan det få mycket obehagliga konsekvenser av lågt självförtroende, social slutenhet och brist på självkänsla.

Aldrig mer mobbad eller retad är utformad för barn, och hjälper barnet både att bygga upp en inre styrka att säga ifrån, och hur barnet kan hantera retande skolkamrater etc. - både mentalt och verbalt.

Det är aldrig barnets eget fel att det blir retat eller mobbat, men det finns många saker du själv kan göra för att lindra och eliminera detta – till exempel kan man lära barnet att låta sårande ord gå in genom ena örat och ut genom det andra.

Hur funkar hypnosen mot mobbning?

Barn absorberar lätt ny kunskap, och har i många fall ännu lättare att få goda resultat av hypnos än vuxna. Anledningen är att barn är mer mottagliga och öppna för nya idéer, tankar och kunskaper.
Hypnos gör att barnet kan visualisera vad det självt kan göra när någon försöker reta det. Effekten är att barnet både lär sig att bli opåverkat av retande - och att mobbingen ofta reduceras mycket om barnet ger svar på tal, eller på andra sätt inte spelar med på mobbarnas villkor.

Hypnos fungerar bäst vid upprepad yssning.

Hur du använder Aldrig mer mobbad eller retad 

För att eliminera inverkan på barnet av mobbning och retande bör barnet lyssna dagligen i 14 dagar på hypnosen. Efter 14 dagar låter ni hypnosen verka och visa sin kraft i det undermedvetna med att hantera eventuellt retande och mobbing.

Om barnet då och då upplever sig retat - eller påverkas mer negativt av retande eller mobbning igen, upprepas lyssningen vid behov. Kom ihåg att göra lyssningen till en positiv upplevelse, så att barnet kommer att vilja lyssna igen nästa gång. Använd hörlurar.

Nöjdhetsgaranti på "Aldrig mer mobbad eller retad "

Om ni följer programmet och efter 14 dagar inte känner att det har skett en förbättring på hur barnet
hanterar retande och mobbning, erbjuder vi en full pengarna-tillbaka-garanti på programmet.


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

Ljudbok (CD)
  • 379,00 kr
Laddar...