Hypnos för barn: Aldrig mera mörkrädd!

Hypnos för barn: Aldrig mera mörkrädd!
  • Författare: Malte Lange
  • Utgåva: Ljudbok (Nedladdning)
  • Språk: Svenska

I programmet ”Aldrig mera mörkrädd!” lär barnet sig att associera mörkret med något helt annat, nämligen äventyr, spänning och glädje. Det är en effektiv hypnos som låter barnet slappna av djupt, höra en fin saga, och få fokus på sköna och behagliga...

Så slipper ditt barn sin rädsla för mörkret. Effektiv hypnos hjälper barnet att inte längre känna rädsla.

Det kan finnas många orsaker till att barn är mörkrädda, men gemensamt för dem är att de alla är mentalt anlagda. Dvs hjärnan tillskriver mörkret något farligt, osäkert eller obehagligt. Hypnos är utvecklad för att ändra mönster och tankevanor, och just det att vara rädd för mörkret är en mental process - som kan ändras och tas bort.

I programmet ”Aldrig mera mörkrädd!” lär barnet sig att associera mörkret med något helt annat, nämligen äventyr, spänning och glädje. Det är en effektiv hypnos som låter barnet slappna av djupt, höra en fin saga, och få fokus på sköna och behagliga tankar i stället.

Hur fungerar hypnosen mot mörkrädsla?

Barn har lätt för att suga i sig ny kunskap, och har i många fall ännu lättare än vuxna att få resultat av hypnos. Orsaken är att barn är mer mottagliga och öppna inför nya idéer, tankar och kunskap.

Hypnosen låter barnet visualisera och koppla ihop spännande äventyr och roliga upplevelser med mörkret, skapar därigenom nya tankemönster – och bryter den gamla egenskapade rädslan. Vi omformar barnets tankar omkring mörkret och hjälper barnet att associera mörker med något skönt, positivt och tryggt.

Hypnosen fungerar  bäst vid upprepat användande och bearbetning av tankeprocesserna

Hur ni använder hypnosen mot mörkrädsla

För att få bort barnets rädsla för mörkret, kan barnet lyssna på hypnosen dagligen i 14 dagar. Därefter provar ni att låta hypnosen verka och visa sin effekt mot barnets undermedvetna, utan att ni fokuserar uppmärksamheten på eventuella kvarvarande rester av rädslan.

Skulle barnet då och då uppleva att rädslan kommer tillbaka, upprepas lyssningen vid behov. Kom ihåg att göra lyssningen till en rolig och positiv upplevelse, så att barnet har lust att lyssna igen nästa gång. Använd hörlurar.

Nöjdhetsgaranti på ”Aldrig mera mörkrädd!”

Om du/ni följer programmet och efter 14 dagar inte upplever någon förbättring av barnets rädsla för mörkret, erbjuder vi en full pengarna tillbaka-garanti på programmet.

Det finns ingen anledning att vara mörkrädd mer - ”Aldrig mera mörkrädd!”  finns till er hjälp.


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

Laddar...