Music for Mindful Living

Music for Mindful Living
  • Författare: Henrik Koitzsch
  • Utgåva: Musik (Nedladdning)
  • Språk: Svenska

Music for Mindful Living ger dig mindfulness musik för hela dagen, från att du stiger upp på morgonen tills du går och lägger dig. Det perfekta albumet för dig som vill ha en mer mindfull dag eller vill öka mindfulness i ditt liv.

Musik för hela dagen med Mindful Living 

Med albumet Music for Mindful Living får du mindfulness musik för olika delar av dagen; när du stiger upp på morgonen, befinner dig på jobbet, behöver koppla av och när du går och lägger dig.

Musiken hjälper dig att bli mer närvarande i nuet med hjälp av en blandning av behagliga melodier, bakgrundssång och ljud från världen runtomkring oss.

Music for Mindful Living är komponerad av Henrik Koitzsch som använder sin omfattande kunskap om musikens förmåga och vilka melodier som kan vägleda dig i önskad riktning.

Spåren spelas upp på 432 Hz, även känd som universums gyllene frekvens - en särskilt harmonisk frekvens som återfinns i naturen, t.ex. i växter, djur och himlakroppar. Det gyllene snittet, även kallat phi, är en av universums grundläggande proportioner som hela världen härrör från och anses vara särskilt behaglig och harmonisk för oss människor - perfekt för musik för mer mindfulness.

Med Music for Mindful Living får du

Albumet Music for Mindful Living innehåller fyra av varandra oberoende musikstycken, där varje enskilt stycke fokuserar på en särskild del av dagen. På så vis kan du alltid tillföra extra mindfulness under dagen när du behöver.

Mindful living 1 - Waking up

Den första delen av albumet börjar mjukt och ger dig en bra start på dagen med en blandning av piano- och gitarrmelodier tillsammans med fågelkvitter och bakgrundssång. Den perfekta mindfulness-musiken att börja dagen med.

Längd: 11:57 minuter.

Mindful living 2 - Work

Den andra delen är mer energisk än den första och hjälper dig att fokusera när du är på jobbet, så att du inte tappar energi och drömmer dig bort. Musikspåren håller dig kvar i nuet utan på något vis störa dig och blir på så vis ett fantastiskt stöd på arbetsplatsen.

Längd: 11:25 minuter.

Mindful living 3 - Relax

När du kommer hem från jobbet behöver du förmodligen koppla av lite och bara avvara tio minuter för att hämta dig. Ofta är det allt som krävs och det är här som den tredje delen av albumet kommer till användning. Ett fantastiskt stycke mindfulness-musik där du kan släppa arbetsdagens stress, koncentrera dig och göra dig redo för den resterande delen av dagen.

Längd: 9:35 minuter.

Mindful living 4 - Sleep

Den sista delen av albumet förbereder dig inför en god natts sömn, där du låter kroppen känna av sin naturliga trötthet och inte fokusera på dagens händelser. Ett bra sätt att avsluta en {{T:19}} dag.

Längd: 13:33 minuter.

Bli mer avslappnad och närvarande med Music for Mindful Living - harmonisk mindfulness musik för hela dagen. Köp och ladda ner den nu.


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

Laddar...