Bli en bättre lyssnare

Bli en bättre lyssnare
  • Författare: Malte Lange
  • Utgåva: Ljudbok (Nedladdning)
  • Språk: Svenska

Lär dig hur du blir bättre på att lyssna och fokusera på vad andra har att säga. Förbättra dina kommunikationsegenskaper och kom närmare människorna omkring dig. Bli en bättre lyssnare redan i dag.

Lär dig hur du blir en bättre lyssnare

Detta hypnosprogram är utvecklat för att hjälpa dig bli bättre på att lyssna.

Ibland glömmer vi att höra efter ordentligt vad folk har att säga. Detta påverkar kommunikationen och resultaten i arbetslivet – och inte minst privat.

Med hjälp av hypnos kan du vända den processen och ställa in din hjärna och dina tankemönster på att bli bättre på att lyssna. Njut gott av resultaten, som för dig närmare människorna omkring dig.

Bli bättre på att lyssna med hypnos

I hypnosprogrammet 'Bli en bättre lyssnare' får du möjligheten att koda om dina tankeprocesser för att, helt automatiskt, lyssna mer till vad andra har att säga. Det går av sig självt – och du får otroligt mycket tillbaka.

Så här använder du hypnosen för att bli en bättre lyssnare:

Lyssna dagligen i 14 dagar till hypnosen. Efter detta låter du bara hypnosen göra sitt arbete i ditt undermedvetna och visa sin effekt i din kommunikation med andra.

Tänk gärna dagligen på hur du kan lyssna bättre och vara mer uppmärksam.

Härefter kan du lyssna vid behov – hypnosen kan inte överdoseras och är inte farlig på något vis. Varje gång du lyssnar förstärker du effekten av de tidigare lyssningarna.

Nöjdhetsgaranti på 'Bli en bättre lyssnare'

Om du följer programmet och inte upplever någon förbättring efter 14 dagar, erbjuder vi full återbetalning av priset för programmet.

Bli en bättre lyssnare idag!


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

Laddar...