Aldrig mer prestationsångest

Aldrig mer prestationsångest

Får du tunghäfta eller blir nervös och osäker när du ska prestera på jobbet, studierna eller fritiden? Skaffa dig effektiv hjälp för att maximera din självsäkerhet och lär dig hur du presterar utan ångest och osäkerhet. Hypnos öppnar dörren för dig att...

Ljudbok (CD)
  • 419,00 kr

Lär dig att prestera maximalt utan prestationsångest och osäkerhet

Allt för många människor håller tillbaka sig själva från sin fulla potential eftersom de låter sig begränsas av sin egen prestationsångest.

Din prestationsångest kan bestå av en mängd olika saker: att du är rädd för vad andra kommer att tycka, att du inte når upp till andras och dina egna förväntningar och mycket mer. Gemensamt för alla typer av ångest är att det handlar om en bedömning och värdering.

Om du verkligen vill se till att glömma allt om prestationsångest gäller det att hitta tillbaka till glädjen och nyttan av aktiviteten du håller på med och fokusera helt och hållet på att det du gör – det gör du för att du vill.

Detta och mycket mer hjälper hypnosen Aldrig mer prestationsångest dig med. Det är lätt, snabbt och mycket effektivt!

Aldrig mer prestationsångest – Att utföra saker med självsäkerhet och bra energi ger dig:

  • Du får nya sätt att agera och handla på – så att du bättre kan njuta av alla situationer och aktiviteter i livet.
  • Du får ett enkelt sätt att visualisera och mentalt träna dig själv att åstadkomma något utan att känna prestationsångest.
  • Du lär dig att vänta med att värdera tills efter att du presterat – så att du kan göra ditt bästa varje gång.

Du får hypnosen mot prestationsångest i två utgåvor. Båda har samma tal, den ena med meditativ musik i bakgrunden och den andra utan – så du kan välja det som passar dig bäst. Bästa resultatet uppnår du genom ett upprepat lyssnande när du känner behovet - och när du önskar att vara ett med dig själv och ladda inför att prestera.

Bli av med din prestationsångest – köp ”Aldrig mer prestationsångest” här


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer

Anonym
Söndag, 22. Oktober 2017
Mycket pengar för lite material *
Fredrik
Onsdag, 18. Oktober 2017
Redan efter första hypnosen kände jag en viss effekt. Sen blev effekten starkare och starkare efter varje gång jag lyssnat till ljudfilen. Egentligen är det självklara saker som sägs under hypnosen men ibland krävs det att få höra självklara saker på ett nytt sätt och från någon man inte har en nära relation till. Under hypnosen dagades det upp bilder ur mitt undermedvetna och dessa bilder gjorde att man kunde se saker på ett lättare och tydligare sätt. Då blir det genast så mycket lättare hur jag skall agera framöver. *
Gitte Svane
Tisdag, 8. Januari 2013

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer
Ljudbok (CD)
  • 419,00 kr
Laddar...