Övervinn din sociala fobi - bekämpa social ångest och fobi med hypnos

Övervinn din sociala fobi - bekämpa social ångest och fobi med hypnos

I hypnosprogrammet “Övervinn din sociala fobi” får du möjligheten att koda om dina tankeprocesser och vanemönster för att bli mer öppen och social - och få ut all slags ångest och fobi för sociala sammanhang ur ditt liv.

Ljudbok (CD)
  • 419,00 kr

Så slipper du social fobi och ångest. Effektiv hypnos hjälper dig till ett bättre socialt liv

Social fobi är väldigt hämmande och genererar mycket osäkerhet - och ser inte minst effektivt till att du missar massor av härliga och roliga upplevelser. Det tar tid att ändra våra sociala vanor - men med hjälp av denna hypnos kan vi hjälpa dig väldigt gott på väg.

Hypnos är skapat för att ändra mönster/tankar i en positiv riktning och kan med stor fördel användas till att ändra våra sociala mönster - och inte minst befria oss från ångest och social fobi.

Behandling av social fobi med hypnos

I hypnosprogrammet “Övervinn din sociala fobi får du möjligheten att koda om dina tankeprocesser och vanemönster för att bli mer öppen och utåtriktad - och få ut all ångest och rädsla för det sociala ur ditt liv.

Hur fungerar hypnosen mot social fobi?

Genom att du får lov att visualisera goda situationer och får tonat ner negativa tankar och rädslor, kan vi snabbt vända din sociala fobi till social öppenhet. Du får förnyade möjligheter och chanser att njuta av sociala upplevelser. Hypnos fungerar bäst vid upprepat lyssnande.

Hur du använder hypnosen för att bli fri från social fobi och ångest

Lyssna dagligen i 14 dagar till hypnosen mot social fobi. Och efter de 14 dagarna låter du bara hypnosen göra sitt arbete med ditt undermedvetna och visa sin effekt. Tänk gärna dagligen över hur du kan öppna dig mer, ta chansen att vara mer social och hur du kan vinna över din sociala fobi.
Efter 14 dagar, kan du lyssna vid behov - kom ihåg att hypnos kan inte överdoseras och är inte farligt - och varje gång du lyssnar, förstärker du effekten av dina tidigare genomlyssningar.

Nöjdhetsgaranti på “Övervinn din sociala fobi”

Om du följer programmet och efter 14 dagar inte känner en förbättring, erbjuder vi full pengarna tillbaka-garanti på programmet.
Gör något åt din sociala fobi och ångest redan idag - Köp “Övervinn social fobi”!


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer

Daniel
Söndag, 16. April 2023
Jag är tacksam för att det finns produkter som denna, men jag tror att den kan förbättras en del:

Svenskan är stundtals inte så bra- man nämner ord som inte finns, gör ibland märkliga ordval, lite knepig meningsuppbyggnad och ett hoppande i olika böjningsformer i samma mening. Detta gör att helhetsintrycket sjunker, det känns lite som att man lyssnar på en person som kanske inte är så utbildad som man skulle önska, och det gör att jag har svårt att få ett förtroende för uppläsaren.

Jag hade också nog väntat mig nånting mer än 1 ljudfil som är under 30min lång för priset, det kändes inte som man fick den kompletta samlingen. *
Anonym
Söndag, 13. Augusti 2017
Väldigt bra! Fungerade för mig,kan numer röra mig utan att kallsvettas i stora folksamlingar . Kan även stanna och prata med folk i affären.
*
Leyla
Tisdag, 14. Mars 2017
Har lyssnad i två veckor men känner ingen förändring alls. *
Johanna
Lördag, 19. November 2016
Jag har inte använt ljudboken tillräckligt mycket än, för att veta vad resultatet kan bli. Men jag är positivt inställd och hoppas på att hypnosen ska ge mig stärkt självförtroende och även göra mig mindre ängslig i sociala sammanhang. Planen är att använda den om och om igen tills jag känner att jag klarar mig utan den. Jag ger den en chans! *
Anonym
Onsdag, 12. Oktober 2016
Trodde inte på sånt men det handlar inte om att tro på det eller inte i slutändan. Har lyssnat på den nästan varje kväll innan jag somnat och på nåt sätt har det blivit mycket lättare att slappna av, som man blivit hjärntvättad med genom denna. Definitivt värt att prova om man som jag försökt andra vägar innan, detta är mycket lättare och man behöver inte berätta för nån... *
Anonym
Söndag, 13. Mars 2016
Man gör framsteg. Är positivt överraskad. *
Anonym
Tisdag, 9. September 2014
Denna köpte jag till min vän, jag lyssnade på den själv och den får en att våga mer.

Min vän har hälsat att den är bra och fungerar mer och mer *
Anonym
Onsdag, 10. April 2013
Anonym
Torsdag, 14. Februari 2013
Rekommenderar varmt. Jag har lättare social fobi och har redan ( efter ett par veckor) blivit mycket starkare och klokare.
Har inte haft tid att lyssna på hela skivan mer än 4-5 ggr men att lyssna på första delen har hjälpt mig. *
Anonym
Onsdag, 5. September 2012

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer
Ljudbok (CD)
  • 419,00 kr
Laddar...