Övervinn din flygrädsla

Övervinn din flygrädsla

Övervinn din flygrädsla är en ytterst effektiv metod för att väldigt snabbt slippa din flygskräck. Det är en ljudbok som innehåller en så kallad fobikurering från hypnos- och NLP-världen - framtagen för att ta bort din flygskräck på en halvtimme!

Ljudbok (CD)
  • 419,00 kr

Bota din flygskräck på 30 minuter

Flygrädsla är en fobi som sitter djupt i många människor. Men då flygskräcken är mentalt baserad - dvs den uppstår på grund av de tankar vi gör oss omkring de situationer vi hamnar i (till exempel tankar på att flyga eller sätta oss i ett flygplan), kan vi ändra sättet vi reagerar på - snabbt och effektivt - med NLP (neuro-lingvistisk programmering).

Hur fungerar NLP på flygrädsla?

Vi börjar med att gå in och ändra på de tankemönster som hänger ihop med flygrädslan - och får med hjälp av sk. fobikurering vänt upplevelsen till att bli positiv i stället för skräckinjagande. Resultatet märks snabbt - redan efter första genomlyssningen kommer du att tänka annorlunda omkring flygning - och på kort tid kommer flygskräcken att vara så dämpad att du kan flyga enkelt och obesvärat.

Detta får du ut av “Övervinn din flygrädsla”

  • Du slipper din flygrädsla med hjälp av hypnos
  • Du få mer kontroll över dig själv och lär dig njuta av flygturen
  • Du får coaching och ytterligare tekniker för att få bort flygskräcken
  • Du får en hypnos för att ta bort och förebygga flygrädsla i framtiden
  • Och sist men inte minst: du slipper vara rädd och känna dig instängd

Ljudboken är lättlyssnad, och laddad med erfarenhet, effektiv hypnos, visualisering och strategier för att bota flygskräck. Alla metoder är beprövade många gånger om - och kommer fungera även för dig.


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer

Kenneth
Söndag, 5. November 2017
Då min flygrädsla är djupare än många andras känns det som att jag behöver mer professionell barbetning med min flygrädsla. Men det lät ju bra då man köpte boken. Tyvärr kan jag ej rekommendera denna. Om det vore så lätt att övervinna den som boken antyder skulle det vara sensation. Kan fungera på lättare fobier. Sen att uppläsaren läspade då han talade gjorde inte saken bättre *
Mattias
Lördag, 5. Augusti 2017
För mig fungerade detta riktigt bra och jag kände mig betydligt lugnare under alla mina flygningar (jag genomförde totalt 5 stycken under sommaren 2017).
Tilläggas bör, att jag också till en början åt en medicin för att slippa hjärtklappning och handsvett. Men efter att ha lyssnat till hypnosen kändes det dom om jag var i allt mindre behov av den.

Kan verkligen rekommendera denna till den som känner en ängslan för att flyga! *
Malin
Tisdag, 28. Mars 2017
Jag har varit skeptiskt till den här typen av produkter, men är man flygrädd så är allt värt att prövas tycker jag och man har dessutom inget att förlora. Rädslan kan ju knappast förvärras av detta.

Men jag blev glatt överraskad vilken lugnande effekt det hade på mig att lyssna på denna. Använde första gången några dagar innan flygning och det bästa av allt var att ladda ner och lyssna på den just precis under start som varit jobbigast för mig. Man liksom vaggades in i en slags "sömn" och min andning var djup och lugn. Rekommenderas.
*
Anonym
Torsdag, 24. November 2016
Har inte kunnat använd kunskapen än men det hjälper lite redan nu *
Anonym
Måndag, 3. Oktober 2016
Jag förstår inte riktigt hur jag skall föreställa mig situationen som beskrivs och har nu lyssnat flera gånger utan att min känsla blivit mer positiv. Snarare blir jag nervös och får pirr i magen när flyg nämns. Jag verkligen önskar att det hade fungerat. *
Anonym
Tisdag, 12. Juli 2016
Hjälpte mig, lyssnade två gånger.
Har åkt på två resor utan någon större rädsla. Även min tolvåriga son har blivit hjälpt. *
Anonym
Söndag, 27. September 2015
Jag har inte flugit än men efter att ha lyssnat på den bara 3 ggr så är tanken på att flyga inte skrämmande som den var förr. Jag har gott hopp om att våga flyga till våren. En annan sak också som jag märkt är att jag gillar inte att åka i tunneln under vattnet när man åker över Öresundsbron mellan Malmö och Köpenhamn. Jag åkte över för gån igår och hade för första gången absolut ingen rädsla nere i tunneln. Jag tror att det har ett samband med produkten "Övervinn din flygrädsla" Här händer det saker!!! *
Camilla
Tisdag, 9. Juni 2015
Trodde verkligen inte att detta skulle fungera men vad fel jag hade! Flygresan gick som en dans =) *
Anonym
Onsdag, 26. Mars 2014
Pan
Torsdag, 6. Mars 2014
Jag kan inte helt sätta fingret på vad som hände när jag lyssnade på Övervinn din flygrädsla men efter att ha lyssnat har jag inte tänkt en enda gång på flygning eller flygplan. Brukade annars tänka på flygning minst 2-3ggr/dag. Nu har vi bokat två resor med flyg inför sommaren. Det hade jag aldrig gått med på att göra innan jag hade köpt den här. *
Anonym
Tisdag, 18. Februari 2014
Inger Karlsson
Torsdag, 9. Maj 2013
Äntligen kan jag flyga! Då menar jag att flyga utan att vara skräcksklagen varje timma, varje minut och varje sekund, vare sig det är i starten, under tiden eller vid landning. Det är oslagbart som mentalt verktyg för att "bota" i alla fall min flygrädsla! *
Lillian Korsgaard
Tisdag, 22. Januari 2013
Jag har kämpat mot ångest i stort sett hela mitt vuxna liv och inget av det jag provat på har hjälpt, så när jag första gången lade mig tillrätta och lyssnade på boken/böckerna, var jag skeptisk!

Jag hann med att lyssna på dem varje dag i en vecka innan jag skulle ut och flyga; före det stora provet!

Vid utresan tog jag ändå ett piller som läkaren gett mig, så att jag lättare skulle kunna slappna av – och något fungerade!

De fem timmarna i luften gick utan problem och jag lyckades till och med somna två gånger under resans gång.

Hemresan klarade jag UTAN piller och UTAN ångest!

Jag kan inte säga VAD programmet har gjort, men jag måste ha funnit ett konstruktivt sätt att tänka så att inte tankarna fick lov att skena iväg.

Det är både rofyllt och får kroppen att slappna av, och för mig råder inga tvivel om att det har hjälpt – och jag vill helt klart rekommendera det till andra.

Även i min vardag mår jag bättre och jag har fått full valuta för båda programmen.
*
Anonym
Söndag, 23. September 2012
Fantastisk skillnad! Jag åkte transatlantiskt flyg bara några veckor efter och var märkbart mindre nervös. Lite rädsla vid en kraftig turbulens över Grönland, men när det var passerat var jag helt lugn igen. *

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer
Ljudbok (CD)
  • 419,00 kr
Laddar...