Klara Uppkörningen - mental förberedelse för körkortsprovet

Klara Uppkörningen - mental förberedelse för körkortsprovet

Oroar du dig för uppkörningen? Då är “Klara Uppkörningen - mental förberedelse inför körkortsprovet” något för dig. Här får du en stark metod för att maximera dina chanser att klara uppkörningen på första försöket. Med hjälp av kraftfulla ...

Ljudbok (Nedladdning)
  • 319,00 kr

Så klarar du körkortet på första försöket - lyckas med uppkörningen med hjälp av visualisering

Oroar du dig för uppkörningen? Då är “Klara Uppkörningen - mental förberedelse inför körkortsprovet” något för dig. Här får du en stark metod för att maximera dina chanser att klara uppkörningen på första försöket. Med hjälp av kraftfulla visualiseringsverktyg - kompletterade med effektiva, jordnära tips - kommer du kunna gå till uppkörningen lugn, samlad, och beredd att glänsa!

Körkortsljudboken är speciellt framtagen för att förbereda dig mentalt för uppkörningen. Du kommer gå igenom några tekniker, som starkt kommer bidra till att du kan slappna av mer under körprovet - och därmed också prestera bättre.

Din körlärare skulle inte släppa iväg dig till uppkörningen om du inte var färdig för den - och det enda som kan hindra dig är ditt psyke. Du kan också absolut klara körprovet, även om du misslyckats en gång. Och du kan klara det utan en enda extra körtimme eller teorilektion. Hemligheten är att förbereda din hjärna med mental träning.

Ta hjälp av de mentala träningsteknikerna på ljudboken “Klara Uppkörningen” till ditt körkortsprov. Det är mycket billigare än att betala för de där extra körlektionerna och ett nytt körkortsprov. Du sparar både pengar, tid och energi.

Klara Uppkörningen - mental förberedelse för körkortsprovet erbjuder dig:

  • En enkel och tydlig metod för hur du klarar uppkörningen
  • Du lär hur du tränar din hjärna att snabbt ta rätt beslut under bilkörningen
  • Du lär dig hålla dig lugn och minimera stress, så att du kan fokusera på att köra och klara provet.

Unna dig själv - eller någon du känner - en extra fördel till uppkörningen! Lär dig teknikerna för mental träning som fungerar för alla från elitidrottare till studenter och körskoleelever.

Köp Klara Uppkörningen idag - och klara ditt körkortsprov!


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

Ljudbok (Nedladdning)
  • 319,00 kr
Laddar...