Aldrig mer Sömnlöshet - Kom över dina sömnproblem

Aldrig mer Sömnlöshet - Kom över dina sömnproblem

Aldrig mer sömnlöshet – Kom över dina sömnproblem är en enkel, direkt och mycket effektiv hypnos - skapad för att avlägsna dina sömnbesvär och få dig att sova gott igen. Uppdaterad version!

Ljudbok (Nedladdning)
  • 319,00 kr

Aldrig mer sömnlöshet är en hypnos som ljudbok, som ger dig en avslappning och får dig redo att sova. Du kan använda den för att vänja dig själv och din kropp att falla i sömn på kvällen.

Du får med detta program en stark sömnhypnos. Du får en djup hypnos och en mycket djupgående avslappning och sömninduktion. 

Aldrig mer Sömnlöshet är en djup och effektiv sömnhypnos, som både avhjälper sömnproblem och får dig att falla i sömn när det passar dig!

Aldrig mer sömnlöshet erbjuder dig:

  • Du får en behaglig avslappning
  • Du lär dig att falla i ro så att du kan komma över sömnlösheten
  • Du tar bort dina sömnproblem och får en god sömn igen

Det får du med sömnhypnosen

Du får en bra sömnhypnos, suggestioner, avslappning och visualisering - och inte minst en god avslappning och en mild invaggning i sömnens värld.

Det blir möjligt att sova gott igen och vakna pigg och utvilad.

Du får hypnosen för sömnlöshet i två utgåvor. Rösten är den samma, men du kan välja om du vill ha lugn och avslappnande musik i bakgrunden, eller bara lyssna på rösten.

Få hjälp mot din sömnlöshet i dag - du kan också sova gott igen.

Behandling av sömnlöshet med hypnos

Lyssna på hypnosen dagligen under en tid, fram tills du börjar märka att din sömn börjar bli lättare och du faller snabbare i sömn. Därefter kan du lyssna på hypnosen när du känner behov av lite extra hjälp för att sova.

Kom ihåg att hypnosen skall lyssnas på med stängda ögon, för att få det bästa resultatet. Du får inte köra bil eller göra något annat som kräver din koncentration medan du lyssnar.


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer

Anonym
Torsdag, 25. Januari 2018
Jag har svårt att slappna av och känner att det läses för fort, jag hinner inte fokusera och hitta avslappning innan det hår vidare till nästa moment.
*
Anonym
Fredag, 12. Januari 2018
Går alldeles för fort fram, för kort period för avslappning *
Anonym
Tisdag, 12. September 2017
Har haft viss effekt tror jag, somnar lite lättare. Somnar lika bra till de ljudböcker som handlar om självkänsla och depression, men vaknar då alltid till i slutet. Med denna är det en "snällare" avslutning, så jag oftast inte vaknar till. Men som sagt, ger en viss hjälp! Om man som jag ibland är tvärpigg när det är dags att sova, då hjälper inga ljudböcker i världen. *
Anonym
Måndag, 1. Maj 2017
Ingen hjälp för mig!! *
Veronica
Måndag, 31. Oktober 2016
Denna ljudbok har hjälpt mig att sova bättre. Första gångn jag lyssnade somnade jag innan jag lyssnat färdigt på ljudboken. Om jag vaknat mitt inatten har det räckt att lyssna igen så somnar man snabbare.. Kan varmt rekommendera denna ljudbok. *
Bk
Tisdag, 22. December 2015
Jag har haft sömsvårigheter under längre tid, jag testade den här metoden och lyssnat på ljudboken i ca 2 månader nästan varje natt/kväll. Nu när jag lyssnar på den somnar jag efter 15min ;) så jag hör aldrig slutet ;) man ska inte ge upp, det kommer. *
Josefin
Lördag, 7. November 2015
Haft insomningsproblem tidigare. Denna ljudfil fungerar. Hade inga större förhoppningar när jag köpte den men rekommenderar den verkligen till andra med liknande problem *
Patrik Dbaly
Lördag, 22. Mars 2014
Anonym
Måndag, 27. Januari 2014
Mycket effektiv, bra och lätt att använda som "enda" halsband. *
Anonym
Måndag, 27. Maj 2013
Är mycket nöjd med skivan, eftersom jag har haft stora problem med sömnen, trots alla försök genom olika avslappningsmetoder, var ingenting så effektivt som just den här senaste skivan, aldrig mer sömnlöshet, och ju mer jag lyssnar på den, desto lättare blir det att somna. dessutom vaknar jag mer utvilad än någonsin. kan varmt rekommendera till människor med liknande problem. *

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer
Ljudbok (Nedladdning)
  • 319,00 kr
Laddar...