Drick mindre alkohol - minska din alkoholkonsumtion med hypnos

Drick mindre alkohol - minska din alkoholkonsumtion med hypnos

Har du en tendens att dricka lite för mycket och vill gärna lära dig skruva ner din alkoholkonsumtion? Hypnosbehandlingen “Drick mindre alkohol” är designad just för dig som vill återta kontrollen och dricka mindre alkohol.

Ljudbok (Nedladdning)
  • 319,00 kr

Så dricker du mindre alkohol med hjälp av hypnos

Att dricka för mycket är ett utbrett problem, som många människor dagligen kämpar med. Med hypnosen är det möjligt att hjälpa dig själv skruva ner suget och få mer kraft att säga nej till alkoholen!

I hypnosen Drick mindre alkohol - minska din alkoholkonsumtion får du nya mentala strategier för att kontrollera ditt alkoholintag och ge dig själv chansen att återta kontrollen över ditt liv.

Ljudboken är utvecklad för att ge dig styrkan och den inre kraften att skära ner din alkoholkonsumtion, eller helt sluta dricka.

Drick mindre alkohol - behandling med hypnos ger dig:

  • Du minskar ditt alkoholanvändande på ett lätt och smidigt sätt
  • Du får två hypnoser, en med och en utan musik - så att du kan välja den variant som fungerar bäst och mest effektivt för just dig.
  • Du får hjälp att se nya möjligheter och slippa suget efter alkohol

En stor alkoholkonsumtion kan ge många utmaningar i vardagen, och det finns ingen anledning att låta den kontrollera dig längre - befria dig själv och få en förnyad glädje över livet och vardagen!

Minska din alkoholkonsumtion - behandling med hypnos

Lyssna på hypnosen varjde dag under en period (tex. 14 dagar), tills du märker att dina tankar och mönster börjar ändra sig och din alkoholkonsumtion automatiskt blir mindre och mindre. Därefter kan du lyssna på hypnosen när du känner ett behov av lite extra hjälp att hålla igen med alkoholintaget.

Det kan vara en bra idé att lägga alkoholhypnosen på din mobiltelefon/mp3spelare/ipod, så har du den alltid tillgänglig. Kom ihåg att hypnosen ska höras med slutna ögon för bäst resultat. Du får inte köra bil eller göra något annat som kräver din koncentration medan du lyssnar.

Lär dig dricka mindre i dag - och skapa en positiv förändring i ditt liv!


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer

Anonym
Tisdag, 7. November 2023
Mycket bra .
Väldigt skönt att ha som ”krycka” vid olika tillfällen där det serveras alkohol. Innan det så använder jag hypnosen och även ibland när jag känner mig osäker.
Den här produkten har hjälpt mig mycket. *
Anonym
Lördag, 18. Februari 2017
Jag ansåg att jag var på riskkonsumtionnivå , dvs ca två flaskor/vecka. Vin blev för viktigt för mej med trötthet, nedstämdhet o irritation som konsekvens.
Att lyssna på den lugnande rösten med information om alkoholens effekter och hypnosen var oerhört effektivt för mej
Jag har inte behövt sluta helt men har kunnat minska drickadet utan problem
Underbart.
Tack! *
Anonym
Tisdag, 9. Augusti 2016
Väldigt imponerande. Jag gillade att dricka vin regelbundet pâ kvällarna för att slappna av, ta det lugnt, men med tiden har det blivit för ofta och pâ morgonen vaknade jag helt slut, samt att mitt ansikte och kropp verkade ocksâ tröttna pâ det. Jag har försökt att lugna ner vinet men det blev svârare än vad jag trodde.Med denna hypnos, efter tvâ gânger sâ var det fixat. Helt otroligt, och jag känner mig sâ himla mycket bättre, och detta bara efter 3 veckor. Jag dricker vin ändâ dâ och dâ, men inte vardagligt som förr, och det âr inga problem alls! *
Anonym
Tisdag, 15. Mars 2016
Texten är illa översätt från danska och uppläsaren verkar inte riktigt veta vad det är han läser. Jag har lyssnat ett par gånger, men blir mer upptagen av hur uppläsaren ska få ihop meningarna än av vad han säger. Den terapeutiska idén går liksom helt förlorad. *
Ann
Torsdag, 6. Augusti 2015
Lite lång indroduktion, speciellt när man hör på den flera gånger, annars bra *
Anonym
Lördag, 4. Juli 2015
Fungerade perfekt för mig inte varit i närheten av att bli för onykter sen dess *
Anonym
Torsdag, 27. Februari 2014
Denna ljudbok har hjälpt mig mycket när suget kommer, för då lyssnar jag på den och den får mig en tankeställare och efteråt känner jag mig starkare och orkar stå emot. *
Anonym
Tisdag, 29. Januari 2013
Hypnosen får mig alltid att somna men man minns ändå vad som sägs. Det känns positivt och jag mår bra av det här. Lyssnar flera gånger i veckan. Kan rekommendera till alla som dricker för mycket ibland. *

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer
Ljudbok (Nedladdning)
  • 319,00 kr
Laddar...