Sluta stamma med hypnos - dämpa din stamning och lär dig tala med lugn i rösten

Sluta stamma med hypnos - dämpa din stamning och lär dig tala med lugn i rösten

Lär dig hur du dämpar din stamning med hjälp av hypnosprogrammet “Sluta stamma med hypnos”. Genom att gå in djupt i ditt undermedvetna och ändra hur du fundamentalt talar och tänker, är hypnos ett effektivt verktyg för att hjälpa dig till ett bättre tal.

Ljudbok (Nedladdning)
  • 319,00 kr

Så lär du dig tala utan att stamma - med hjälp av hypnos:

Hypnos är ett kraftfullt verktyg för att ändra vanor och beteenden - och inte minst röstmönster. Styrkan i hypnos ligger i att vi kan ändra våra vanor på ett djupt och omedvetet plan. Det är svårt att bara tänka sig till att tala utan att stamma, men om vi påverkar hela den grundläggande strukturen för hur vi talar - är det inte bara lättare, utan faktiskt möjligt att dämpa eller helt ta bort stamningen.

Sluta stamma med hypnos - dämpa din stamning och lär dig tala med lugn i rösten är en hypnos som hjälper dig slappna av mer när du talar, för att med tiden få bort din stamning. Genom hypnosen får du slappna av lugnt och behagligt, och med lite tid hjälper hypnosen dig att ändra ditt talmönster för alltid.

Stamningen kommer av att vi använder en icke avsedd del av vår hjärna till att styra vårt tal. I hypnosen arbetar vi med att träna dig använda rätt del av hjärnan när du talar helt automatiskt - och utan att du ska behöva tänka på det.

Hur fungerar hypnosen mot stamning?

Genom att visualisera att vi använder rätt del av hjärnan och genom att öva dig mentalt i att använda din röst medvetet, logiskt och avslappnat, bygger vi sakta men säkert upp ett stabilt tal. Utan stamning, rädsla och osäkerhet. Hypnos fungerar bäst vid upprepat användande och bearbetning av tankeprocesserna.

Hur du använder hypnosen mot stamning

Lyssna dagligen i 14 dagar på hypnosen. Under den perioden får du gärna tänka på hur du talar, när du stammar och när du inte gör det. Och efter de 14 dagarna provar du bara att låta hypnosen göra sitt arbete utan att tänka på om du stammar eller inte. Bara tala och låt hypnosens arbete med ditt undermedvetna visa sin effekt. Ta dig tiden - och tillåt dig själv att lära dig tala utan att stamma. Det kommer vara värt tiden!

Nöjdhetsgaranti på “Sluta stamma med hypnos”

Om du följer programmet och efter 14 dagar inte känner en förbättring av stamningen och ditt tal, erbjuder vi en full pengarna tillbaka-garanti.


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer

Gabriella
Torsdag, 27. Mars 2014
Helt klart mitt bästa köp detta året! *

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer
Ljudbok (Nedladdning)
  • 319,00 kr
Laddar...