Tranquille - Musik för Meditation och Mindfulness (Meditationsmusik)

Tranquille - Musik för Meditation och Mindfulness (Meditationsmusik)

Vi har under året många gånger fått frågan om var man kan hitta bra musik för just meditation, avslappning, mindfulness etc. Så i samarbete med kompositören Leonard Axelsson har vi nu tagit fram en serie musik speciellt anpassad just för meditation..

Skön meditationsmusik på MP3

Vi på Mindly har nu glädjen att presentera vår senaste satsning!

Vi har under året många gånger fått frågan om var man kan hitta bra musik för just meditation, avslappning, mindfulness etc. Så i samarbete med kompositören Leonard Axelsson har vi nu tagit fram en serie musik speciellt anpassad just för att sätta en inspirerande och stämningsfull ljudram till meditationen, yogan eller övriga övningar för kropp och själ.

Serien består av tre stycken musik på vardera ca 15 minuter, då detta är en av de vanligaste tidsramarna för bland annat meditation. Dessa kan höras var för sig eller efter varandra - beroende på hur länge meditationen/övningarna varar.

De tre styckena är delvis inspirerade av naturen och har bland annat rogivande naturljud i bakgrunden för att ytterligare förstärka känslan av yttre och inre frid.

Köp Tranquille - Musik för Meditation och Mindfulness här


* Resultat kan variera från person till person. Läs mer

Musikstyckena i Tranquille - Musik för Meditation och Mindfulness

1. Waterfront. Med vågskvalpet från en strand på vackra Österlen i Skåne i bakgrunden, smeker sig stycket långsamt fram och inspirerar till ro, avslappning och frihet för kropp och själ.

2. Forest peace. Fågelsång från en lövskog i södra Europa. En musikalisk resa som öppnar sig och utvecklas genom hela stycket. Behagligt och avkopplande, med en stilla rytm.

3. Celestielle. Helande och meditativt med en rogivande blandning av piano, mjuka syntetiska ljud och ett stämningsfyllt vindspel i baggrunden.

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer

Erja Pesonen
Fredag, 6. December 2013
har lyssnat skivan under vilan på förskolan, hemma som avslappningsmusik, på hemresan från jobbet, fungerar i alla lägen! Tusen tack : ) *

* Resultaten varierar från person till person, vi kan inte garantera resultaten som beskrivs på sidan. Läs mer
Laddar...